Disclaimer

Dit is de officiële website van Buro May. May is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Kom je iets tegen wat toch niet correct of verouderd is, dan stellen we een reactie op prijs. 

Privacy statement

Buro May hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.buromay.nl. Per e-mail verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het geven van een reactie en vervolgens verwijderd. 

Copyright

Alle materialen die getoond worden op www.buromay.nl (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons enzovoorts) zijn rechtenvrij of © copyright van Buro May. Niets uit teksten of grafische voorstellingen op de website mag zonder toestemming van Buro May worden gebruikt, openbaar gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Redactie

Heb je vragen of opmerkingen over deze website, reageer dan via contact. Wij kunnen op deze manier de website verder doorontwikkelen.