jouw verhaal

Teksten die raken

Buro May helpt je graag met teksten. Het schrijven van nieuwsbrieven, brochures, (online)artikelen, interviews, human interestverhalen, persberichten, blogs, webteksten, social posts, vindt May heerlijk om te doen. Na een gesprek met jou verdiept May zich in jouw verhaal en doelgroep, zodat je altijd een pakkende tekst krijgt. Teksten die raken met oog voor de mens waarvoor de tekst geschreven is. Laat jouw organisatie of project tot bloei komen met May! 

Wil je dat May naast tekst ook de strakke vormgeving of treffende foto’s of beelden verzorgt, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden! We kunnen je volledig ontzorgen hierin. 

May werkt waar nodig met talentvolle vormgevers, fotografen, dagvoorzitters, tekstschrijvers,  communicatieadviseurs, videomakers en andere zzp-ers.

juiste snaar

Je krijgt pakkende teksten voor je interne en/of externe publiek

Woorden zijn een belangrijke drager op het gebied van communicatie. In een tijd waarin beelden en video steeds belangrijker zijn geworden, zijn teksten die raken en goed geschreven zijn zeldzaam. May gaat graag met je in gesprek over jouw doelgroep(en) zodat we altijd de juiste snaar raken. Naast tekst kunnen we ook een strakke vormgeving voor je product verzorgen en pakkende beelden of foto’s voor je regelen. Informeer naar de mogelijkheden! 

totaalproduct

Wil je qua tekst, vormgeving en beeld volledig ontzorgt worden? Dan regelen we dat graag voor je!

We schrijven graag een pakkende tekst voor je. Maar misschien heb je iemand nodig die juist jouw projectplan, (beleids)stuk of strategisch document naar een hoger niveau tilt. May redigeert graag je teksten. Om wat voor tekst of product het gaat, maakt niet uit. May heeft ervaring met allerlei soorten teksten van interviews tot aan het schrijven van een jaarverslag.