OVER MAY

Wij helpen jouw organisatie met communicatie en tekst

Heb je een stevige allround en hands-on communicatieprofessional nodig met jaren ervaring binnen de (semi)overheid dan zit je bij Buro May goed. Mijn kracht zit hem in het snel eigen kunnen maken van ingewikkelde materie. Met mijn omgevingsbewustzijn en helikopterview kan ik eenvoudig schakelen tussen perspectieven (klant, inwoner, bestuur, medewerker, organisatie en pers). Ik heb daarbij oog voor het proces en zet een stapje extra om tot constructieve oplossingen en bruikbaar communicatieadvies te komen. Het maken en uitvoeren van een strategisch communicatieplan voor jouw organisatie, afdeling of project is iets wat ik met veel gedrevenheid, enthousiasme en menselijkheid doe. Ik ben breed inzetbaar op zowel interne communicatie, externe communicatie, perswoordvoering en diverse (beleids)onderwerpen. 

Teksten die raken!
Daarnaast help ik je graag met teksten. Het schrijven van nieuwsbrieven, brochures, (online)artikelen, interviews, human interestverhalen, persberichten, blogs, webteksten, social posts, vind ik heerlijk om te doen. Lekker achter mijn laptop met een kop thee bij de hand verdiep ik me in jouw verhaal en doelgroep, zodat je altijd een pakkende tekst van mij krijgt. Met mijn vlotte pen en creatieve concepten en ideeën laat ik jouw organisatie of project tot bloei komen! Ik maak ook eigen creaties/vrij werk en deel deze met anderen. In opdracht creëer ik graag een op maat gemaakte creatie voor je, zoals een lied, songtekst of gedicht. Uiteraard passend bij jouw wensen, verhaal en gelegenheid.  

May werkt waar nodig met talentvolle vormgevers, fotografen, dagvoorzitters, tekstschrijvers,  communicatieadviseurs, videomakers en andere zzp-ers. 

Laten we een kop koffie drinken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Mariëlle Lunenburg

Wat doen we

Laat jouw organisatie of project tot bloei komen met een vleugje May!

Jarenlange ervaring binnen de (semi)overheid